Marmaverken Ventil AB

Gävleborgs län

Information

Marmaverken Ventil AB är ett av många verksamheter som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Marmaverken Ventil AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Marmaverken Ventil AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-01-29.

Marmaverken Ventil AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2003-05-05. Men sedan 2004-01-29 så har Marmaverken Ventil AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kattöv. 4, 820 26, Marmaverken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Marmaverken Ventil AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0270-425825.

Söderhamn arbetar för att verksamheter som Marmaverken Ventil AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Marmaverken Ventil AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva service av ventilutrustning för process- och kraftindustrin, bedriva mekanisk verkstad, bedriva försäljning av motorfordon samt idka därmed förenliga verksamheter.

Firmatecknare för Marmaverken Ventil AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Marmaverken Ventil AB och det är följande personer, Andersson, Dan Anders Tage som är född 1963 och har titeln VD, Andersson, Dan Anders Tage som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Susanne Mariana som är född 1965 och har titeln Suppleant, Vedin, Hans Gunnar som är född 1952 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Marmaverken Ventil AB är 556644-1886.