YS Konsult i Söderhamn AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderhamn och YS Konsult i Söderhamn AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och YS Konsult i Söderhamn AB är ett av dem. Statusen för YS Konsult i Söderhamn AB är att Bolaget är aktivt.

YS Konsult i Söderhamn AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-03-26. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som YS Konsult i Söderhamn AB ska trivas.

YS Konsult i Söderhamn AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04. I Söderhamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är tillverkning av kebab och charkterivaror samt bedriva partihandel och grossiströrelse med livsmedel, samt export och import av dagligvaror, vidare skall handel med värdepapper ingå, och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att YS Konsult i Söderhamn AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04.

Idag är YS Konsult i Söderhamn AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med YS Konsult i Söderhamn AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0270-426100.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med YS Konsult i Söderhamn AB är Sahindal, Yakup som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Koc, Beyoncé Gözde som är född 1985 och har titeln Suppleant, REVISION4U i Söderhamn AB som är född och har titeln Revisor, Sjödelius, Alf Gunnar Rune som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor, REX Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

YS Konsult i Söderhamn AB har 556641-3240 som sitt organisationsnummer.