SGS Svets Rep AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderhamn och SGS Svets Rep AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och SGS Svets Rep AB är ett av dem. Statusen för SGS Svets Rep AB är att Bolaget är inaktivt.

SGS Svets Rep AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-03-03. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som SGS Svets Rep AB ska trivas.

I Söderhamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva svets-, smides- och reparationsarbeten inom verkstads- och processindustrin, entreprenadverksamhet med gräv- och schaktmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SGS Svets Rep AB inte är momsregistrerat.

Idag är SGS Svets Rep AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med SGS Svets Rep AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3261795.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med SGS Svets Rep AB är Norgren, Thomas Mattias som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Kleemair, Karin Anna Maria som är född 1974 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

SGS Svets Rep AB har 556640-4223 som sitt organisationsnummer.