Mariehill Svets AB

Gävleborgs län

Information

556640-0692 är organisationsnummer för företaget Mariehill Svets AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mariehill Svets AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som Mariehill Svets AB finns i.

Mariehill Svets AB har varit registrerat sedan 2003-02-10 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mariehill Svets AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mariehill Svets AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mariehill Svets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Mariehill Svets AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3167495 eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska bedriva tillverkning och försäljning av legoarbeten inom metallindustrin, utföra sjötransporter och yrkesmässig båttrafik, äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mariehill Svets AB och det är Elffors, Karl Micael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anders Harry som är född 1963 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor,