Moheds Plåt & Ventilation AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderhamn och Moheds Plåt & Ventilation AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Moheds Plåt & Ventilation AB är ett av dem. Statusen för Moheds Plåt & Ventilation AB är att Bolaget är aktivt.

Moheds Plåt & Ventilation AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-01-03. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Moheds Plåt & Ventilation AB ska trivas.

Moheds Plåt & Ventilation AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-10. I Söderhamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva ventilationsarbeten, plåtslageri- och byggnadsarbeten, förvaltning av fastigheter, värdepappershantering samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Moheds Plåt & Ventilation AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-10.

Idag är Moheds Plåt & Ventilation AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Moheds Plåt & Ventilation AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0270-425958.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Backlund, Sven Bertil.

De som är på något sätt har med Moheds Plåt & Ventilation AB är Backlund, Sven Bertil som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Backlund, Ulla Birgitta som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Zetterlund, Per Pontus som är född 1974 och har titeln Suppleant, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor, .

Moheds Plåt & Ventilation AB har 556638-5166 som sitt organisationsnummer.