HRC Nordic AB

Gävleborgs län

Information

HRC Nordic AB är ett av många företag som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som HRC Nordic AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

HRC Nordic AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-01-23.

HRC Nordic AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2003-01-16. Men sedan 2003-02-06 så har HRC Nordic AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till SKOGVÄGEN 26, 820 23, Bergvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HRC Nordic AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0270-424255.

Söderhamn arbetar för att företag som HRC Nordic AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för HRC Nordic AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom personal- området, uthyrning av personal samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för HRC Nordic AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HRC Nordic AB och det är följande personer, Hedlund, Per Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nylander Hedlund, Inga Viveka som är född 1960 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för HRC Nordic AB är 556638-4946.