JTB Nya Stålslipning AB

Gävleborgs län

Information

556637-3287 är organisationsnummer för företaget JTB Nya Stålslipning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JTB Nya Stålslipning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som JTB Nya Stålslipning AB finns i.

JTB Nya Stålslipning AB har varit registrerat sedan 2003-01-03 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för JTB Nya Stålslipning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-15.

JTB Nya Stålslipning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för JTB Nya Stålslipning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Fallgren, Eva Ulrika -Fallgren, Tony Rolf Olof

Vill ni komma i kontakt med JTB Nya Stålslipning AB så kan ni göra det på telefon genom 0270-17400 eller genom brev på följande adress:
Sundsbergsv. 6, 826 40, Söderhamn

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse, såga och hyvla trävaror, bokföring, förvalta fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med JTB Nya Stålslipning AB och det är Fallgren, Tony Rolf Olof som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fallgren, Eva Ulrika som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Fallgren, Rolf Sven Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Bengt Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor