Nya Plåtteknik i Söderhamn AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderhamn och Nya Plåtteknik i Söderhamn AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Nya Plåtteknik i Söderhamn AB är ett av dem. Statusen för Nya Plåtteknik i Söderhamn AB är att Bolaget är aktivt.

Nya Plåtteknik i Söderhamn AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-12-11. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Nya Plåtteknik i Söderhamn AB ska trivas.

Nya Plåtteknik i Söderhamn AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-06. I Söderhamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning, montage, service och entreprenader inom plåt och luftbehandling, personaluthyrning, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper och andra finansiella instrument samt därtill hörande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nya Plåtteknik i Söderhamn AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-30.

Idag är Nya Plåtteknik i Söderhamn AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Nya Plåtteknik i Söderhamn AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0270-15070.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Nya Plåtteknik i Söderhamn AB är Kring, Agne Stefan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Lars Christer som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Nils Ola som är född 1959 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Nya Plåtteknik i Söderhamn AB har 556637-0671 som sitt organisationsnummer.