Peter Åsman i Söderhamn AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderhamn och Peter Åsman i Söderhamn AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Peter Åsman i Söderhamn AB är ett av dem. Statusen för Peter Åsman i Söderhamn AB är att Bolaget är aktivt.

Peter Åsman i Söderhamn AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-07-16. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där företaget finns i jobbar för att företag som Peter Åsman i Söderhamn AB ska trivas.

Peter Åsman i Söderhamn AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-09-05. I Söderhamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäkringsmäkleri, äga och förvalta fast egendom och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Peter Åsman i Söderhamn AB inte är momsregistrerat.

Idag är Peter Åsman i Söderhamn AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Peter Åsman i Söderhamn AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0270-10709.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Peter Åsman i Söderhamn AB är Åsman, Jan Peter som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson Åsman, Monica Ingegärd som är född 1956 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Peter Åsman i Söderhamn AB har 556630-6659 som sitt organisationsnummer.