Anders Waller Livs AB (Ica Supermarket Alen)

Gävleborgs län

Information

Anders Waller Livs AB (Ica Supermarket Alen) är ett av många företag som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Anders Waller Livs AB (Ica Supermarket Alen) finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Anders Waller Livs AB (Ica Supermarket Alen) är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-08-22.

Anders Waller Livs AB (Ica Supermarket Alen) som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2002-07-02. Men sedan 2002-09-05 så har Anders Waller Livs AB (Ica Supermarket Alen) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till N. Hamng. 11, 826 30, Söderhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Anders Waller Livs AB (Ica Supermarket Alen) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0270-15570.

Söderhamn arbetar för att företag som Anders Waller Livs AB (Ica Supermarket Alen) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Anders Waller Livs AB (Ica Supermarket Alen). Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att som medlem i ICA Förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Anders Waller Livs AB (Ica Supermarket Alen) är följande:
Firman tecknas var för sig av -Waller, Anna Helena -Waller, Rolf Sten Anders.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Anders Waller Livs AB (Ica Supermarket Alen) och det är följande personer, Waller, Rolf Sten Anders som är född 1971 och har titeln VD, Waller, Rolf Sten Anders som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Waller, Anna Helena som är född 1966 och har titeln Suppleant, Larsson, Bo Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor, Mattiasson, Mats Åke som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Anders Waller Livs AB (Ica Supermarket Alen) är 556630-2468.