Hemtrend design & inredning i Söderhamn AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Hemtrend design & inredning i Söderhamn AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Söderhamn här finns det många olika Aktiebolag. Hemtrend design & inredning i Söderhamn AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Söderhamn jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Hemtrend design & inredning i Söderhamn AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556629-9342.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0270-428979 alternativt besöka eller skicka post till Hemtrend design & inredning i Söderhamn AB på följande adress Hembygdsv. 5, 826 61, Söderala.

Hemtrend design & inredning i Söderhamn AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Hemtrend design & inredning i Söderhamn AB så sitter följande personer i styrelsen: , Spansk, Pär Olof som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av heminredning och presentartiklar och därmed förenlig verksamhet.