Sågtjänst Ala AB

Gävleborgs län

Information

Sågtjänst Ala AB är ett av många företag som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Sågtjänst Ala AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sågtjänst Ala AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-08-05.

Sågtjänst Ala AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2002-06-25. Men sedan 2002-08-05 så har Sågtjänst Ala AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kungsg. 36, 826 37, Söderhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sågtjänst Ala AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0270-65320.

Söderhamn arbetar för att företag som Sågtjänst Ala AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sågtjänst Ala AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall driva tillverkning av emballagevirke för sågverk såsom bindströn, torkströn och kloss, försäljning av byggvaror, äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sågtjänst Ala AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Per Michael -Krogstad, Lillian.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sågtjänst Ala AB och det är följande personer, Andersson, Per Michael som är född 1973 och har titeln VD, Andersson, Per Michael som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Krogstad, Lillian som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Hans Göran som är född 1976 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Sågtjänst Ala AB är 556629-4608.