Ulf Flank Förvaltning AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva byggentreprenadverksamhet, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ulf Flank Förvaltning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Söderhamn så är Ulf Flank Förvaltning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Söderhamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Söderhamn och i Gävleborgs län. Redan 2002-02-26 så skapades Ulf Flank Förvaltning AB och bolaget är har F-skattsedel Ulf Flank Förvaltning AB har haft det sedan 2002-03-19.

Ulf Flank Förvaltning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-03-26

556623-7201 är organisationsnummret för bolaget som finns i Söderhamn.

Just nu är Ulf Flank Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Ulf Flank Förvaltning AB så går det att nå dem via telefon på 0270-288593 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ulf Flank Förvaltning AB är Flank, Ulf Bertil som är född 1971 och har titeln VD, Flank, Ulf Bertil som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Gulli Anna Lisa som är född 1939 och har titeln Suppleant, Larsson, Nils Bertil som är född 1939 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Johan som är född 1975 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.