Norscand Import AB

Gävleborgs län

Information

Norscand Import AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Norscand Import AB finns. I Söderhamn så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Norscand Import AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Norscand Import AB har haft sedan 2002-02-11. Norscand Import AB har funnits sedan och 2002-02-11 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Norscand Import AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kattöv. 10, 820 26, Marmaverken men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0270-287805.

Söderhamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Norscand Import AB Privat, ej börsnoterat.

Norscand Import AB har idag 556622-5586 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Norscand Import AB

Bolaget skall bedriva handel med moped-, cykel-, mc- och skoterdetaljer, samt import och export av andra merkantila produkter, handel med aktier och andra värdepapper, fastighetsförvaltning samt därtill hörande verksamhet.

I Norscand Import AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Norgren, Lars Patrik som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Norgren, Lars Göran som är född 1949 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .