Norrala Montage AB

Gävleborgs län

Information

556621-2170 är organisationsnummer för företaget Norrala Montage AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Norrala Montage AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som Norrala Montage AB finns i.

Norrala Montage AB har varit registrerat sedan 2002-01-17 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-01-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Norrala Montage AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-01-28.

Norrala Montage AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Norrala Montage AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Norrala Montage AB så kan ni göra det på telefon genom 0270-35111 eller genom brev på följande adress:
Å 414, 826 94, Norrala

Bolaget skall bedriva fastighetsskötsel samt förvaltning av fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Norrala Montage AB och det är Larsson, Per Ivan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Karin Elisabet Maria som är född 1955 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor,