Magasinet i Söderhamn AB (Barnens Hus)

Gävleborgs län

Information

Magasinet i Söderhamn AB (Barnens Hus) är en verksamhet som finns i Söderhamn. I Magasinet i Söderhamn AB (Barnens Hus) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Vesterdahl, Thomas Michael som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjödin, Kenth Benny som är född 1946 och har titeln Suppleant, Andersson, Per Urban som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Magasinet i Söderhamn AB (Barnens Hus) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Magasinet i Söderhamn AB (Barnens Hus) på telefon 0270-14220.

Bolaget skall bedriva försäljning av leksaker och andra barn- och babyartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Magasinet i Söderhamn AB (Barnens Hus) av bolagstypen Aktiebolag.

Magasinet i Söderhamn AB (Barnens Hus) är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Söderhamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Magasinet i Söderhamn AB (Barnens Hus) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-02-04 och Magasinet i Söderhamn AB (Barnens Hus) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-02-18.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Magasinet i Söderhamn AB (Barnens Hus) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Magasinet i Söderhamn AB (Barnens Hus) har 556619-9963 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.