El-Tele-Fastighetsservice Tage Enström Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556616-8638 är organisationsnummer för bolaget El-Tele-Fastighetsservice Tage Enström Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som El-Tele-Fastighetsservice Tage Enström Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som El-Tele-Fastighetsservice Tage Enström Aktiebolag finns i.

El-Tele-Fastighetsservice Tage Enström Aktiebolag har varit registrerat sedan 2001-10-08 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för El-Tele-Fastighetsservice Tage Enström Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

El-Tele-Fastighetsservice Tage Enström Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för El-Tele-Fastighetsservice Tage Enström Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med El-Tele-Fastighetsservice Tage Enström Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0270-13872 eller genom brev på följande adress:
TROSSVÄGEN 2, 826 50, Söderhamn

Bolaget skall utföra el- och teleinstallationer och reparationer av befintliga anläggningar samt styr- och reglerarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med El-Tele-Fastighetsservice Tage Enström Aktiebolag och det är Enström, Lars Tage Johan som är född 1942 och har titeln Likvidator, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,