Newbeam Sweden AB

Gävleborgs län

Information

Newbeam Sweden AB är ett av många företag som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Newbeam Sweden AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Newbeam Sweden AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-09-18.

Newbeam Sweden AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2001-07-30. Men sedan 2003-09-18 så har Newbeam Sweden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till FLYGSTADEN BYGGNAD 84, 826 70, Söderhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Newbeam Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54021444.

Söderhamn arbetar för att företag som Newbeam Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Newbeam Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva tillverkning, marknadsföring och exploatering av nya balkar och reglar i OSB (oriented strand board) eller OSB-liknande material för husbyggnad, utveckling av maskiner för tillverknig av OSB eller OSB-liknande material samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Newbeam Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 5 ledamöter och 2 suppleanter..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Newbeam Sweden AB och det är följande personer, Almström, Carl-Peter Michael som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundström, Per Anders som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Ulf Fredrik Alexander som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Leif Johannes som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Byström, Anders Thomas Arvid som är född 1944 och har titeln Suppleant, Nyberg, Thomas Christer som är född 1965 och har titeln Suppleant.Öqvist, Nils Hugo Göran som är född 1943 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Newbeam Sweden AB är 556613-8516.