Taxi Myssje AB

Gävleborgs län

Information

Taxi Myssje AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Taxi Myssje AB finns. I Söderhamn så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Taxi Myssje AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Taxi Myssje AB har haft sedan 2001-07-13. Taxi Myssje AB har funnits sedan och 2001-07-13 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Taxi Myssje AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skomakarev. 25, 826 92, Söderala men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0270-425425.

Söderhamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Taxi Myssje AB Privat, ej börsnoterat.

Taxi Myssje AB har idag 556612-4599 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Taxi Myssje AB

Bolaget skall bedriva taxirörelse med person och godsbefordran samt därmed förenlig verksamhet.

I Taxi Myssje AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fredriksson, Aron Börje som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Karin Maria som är född 1967 och har titeln Suppleant, Svensk, Jan Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .