Kon Active Builder AB

Gävleborgs län

Information

556611-3865 är organisationsnummer för företaget Kon Active Builder AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kon Active Builder AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som Kon Active Builder AB finns i.

Kon Active Builder AB har varit registrerat sedan 2001-05-18 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-08-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kon Active Builder AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-08-14.

Kon Active Builder AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kon Active Builder AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Kon Active Builder AB så kan ni göra det på telefon genom 0270-12060 eller genom brev på följande adress:
Åsbergsv. 27, 826 37, Söderhamn

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, utbildning och utveckling av utbildningsmaterial inom IT och implementatörer av nätverkslösningar. Försäljning av datorhårdvara, programvaruförsäljning, försäljning av datorlitteratur. Systemdesign och systemutveckling, webdesign och webutveckling. grafisk formgivning och fotografering samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kon Active Builder AB och det är Nordström, Kent Olov som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Carina Ann-Sofie som är född 1962 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Lindström, Lars Johan som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor,