Caspers Fysioterapi & Friskvårdsgym i Söderhamn AB

Gävleborgs län

Information

Caspers Fysioterapi & Friskvårdsgym i Söderhamn AB är ett av många verksamheter som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Caspers Fysioterapi & Friskvårdsgym i Söderhamn AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Caspers Fysioterapi & Friskvårdsgym i Söderhamn AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-05-05.

Caspers Fysioterapi & Friskvårdsgym i Söderhamn AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2001-03-20. Men sedan 2001-05-05 så har Caspers Fysioterapi & Friskvårdsgym i Söderhamn AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hällåsen 608, 826 40, Söderhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Caspers Fysioterapi & Friskvårdsgym i Söderhamn AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0270-427602.

Söderhamn arbetar för att verksamheter som Caspers Fysioterapi & Friskvårdsgym i Söderhamn AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Caspers Fysioterapi & Friskvårdsgym i Söderhamn AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva sjukvårdande behandling och träning, utbildningar och konsultationer samt förebyggande och rehabiliterande terapi och därmed förenlig verksamhet. Ävensom äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Caspers Fysioterapi & Friskvårdsgym i Söderhamn AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Caspers Fysioterapi & Friskvårdsgym i Söderhamn AB och det är följande personer, Regnander, Nils Erik Mattias som är född 1974 och har titeln VD, Regnander, Nils Erik Mattias som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Kjell Erik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Regnander, Linda Margareta som är född 1974 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Caspers Fysioterapi & Friskvårdsgym i Söderhamn AB är 556608-5246.