Pelles Entreprenad AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Pelles Entreprenad AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Söderhamn här finns det många olika Aktiebolag. Pelles Entreprenad AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Söderhamn jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Pelles Entreprenad AB är momsregistrerat sedan2001-07-13 och har organisationsnummer 556608-4348.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-5580805 alternativt besöka eller skicka post till Pelles Entreprenad AB på följande adress Sven Stures v. 3, 826 50, Söderhamn.

Pelles Entreprenad AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-07-13.

I Pelles Entreprenad AB så sitter följande personer i styrelsen: , Persson, Lars Göran som är född 1941 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva mark- och anläggningsarbeten, snöröjning och fastighetsskötsel, marina arbeten såsom båtupptagning, service av båtmotorer och därmed förenlig verksamhet.