PD Redovisning i Söderhamn AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns PD Redovisning i Söderhamn AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Söderhamn här finns det många olika Aktiebolag. PD Redovisning i Söderhamn AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Söderhamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

PD Redovisning i Söderhamn AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556603-6686.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0270-16400 alternativt besöka eller skicka post till PD Redovisning i Söderhamn AB på följande adress Ö. Storg. 35, 826 50, Söderhamn.

PD Redovisning i Söderhamn AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I PD Redovisning i Söderhamn AB så sitter följande personer i styrelsen: , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra tjänster inom administration och ekonomi, utföra databehandling ävensom bedriva tekniskt konstruktionsarbete samt teknisk rådgivning inom verkstadsbranschen. Bolaget ska även äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt driva övrig med ovanstående verksamhetsgrenar förenliga verksamheter.