Assar Consulting AB

Gävleborgs län

Information

Assar Consulting AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Assar Consulting AB finns. I Söderhamn så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Assar Consulting AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Assar Consulting AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Assar Consulting AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Morvikstjärn 345, 826 91, Söderhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0270-288400.

Söderhamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Assar Consulting AB Privat, ej börsnoterat.

Assar Consulting AB har idag 556603-5779 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Assar Consulting AB

Bolaget skall bedriva konsulttjänster inom data såsom konstruktion och förvaltning av databaser, systemsupport på mjuk och hårdvara, design och underhåll av hemsidor, företagsservice såsom CPV kodning, administration, hjälp med utvecklingsåtgärder avseende kompetens, organisation, kvalité och miljö samt utbildningar och seminarier och med denna verksamhet förenlig verksamhet.

I Assar Consulting AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Asp, Alf Kenneth som är född 1956 och har titeln VD, Sandström, Magnus Olov som är född 1967 och har titeln Vice VD, Asp, Alf Kenneth som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Magnus Olov som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Paltser, Heli som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorHedberg, Karl Dennis som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .