Redskaparna i Söderhamn AB

Gävleborgs län

Information

Redskaparna i Söderhamn AB är ett företag som finns i Söderhamn. I Redskaparna i Söderhamn AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jansson, Bengt Åke som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Maria Helena som är född 1972 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Redskaparna i Söderhamn AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Redskaparna i Söderhamn AB på telefon 0270-287350.

Bolaget skall bedriva konstruktion mot verkstadsindustrin samt entreprenadbranschen, bedriva handel med redskap för entreprenadmaskiner, handel med aktier och andra värdepapper, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Redskaparna i Söderhamn AB av bolagstypen Aktiebolag.

Redskaparna i Söderhamn AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Söderhamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Redskaparna i Söderhamn AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-02-16 och Redskaparna i Söderhamn AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-02-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Redskaparna i Söderhamn AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Redskaparna i Söderhamn AB har 556598-6006 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.