Eurodocs AB

Gävleborgs län

Information

556597-1628 är organisationsnummer för verksamheten Eurodocs AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eurodocs AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som Eurodocs AB finns i.

Eurodocs AB har varit registrerat sedan 2000-09-22 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-11-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eurodocs AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-11-06.

Eurodocs AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Eurodocs AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Eurodocs AB så kan ni göra det på telefon genom 0270-76606 eller genom brev på följande adress:
S. Hamng. 50, 826 50, Söderhamn

Bolaget bedriver FoU och erbjuder produkter och tjänster inom IT-branschen med anknytning till elektronisk identifiering, kryptering, digitala signaturer, säker e-handel, säkra betalningar, anonymitet- och integritetsskydd, investering och förvalning av värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Eurodocs AB och det är Charbachi, Emile Abdul-Nour som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Hans Roland som är född 1974 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor,