Wixner Entreprenad i Söderhamn AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall utföra markarbeten, rivningsarbeten, uthyrning av entreprenadmaskiner, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Wixner Entreprenad i Söderhamn AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Söderhamn så är Wixner Entreprenad i Söderhamn AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Söderhamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Söderhamn och i Gävleborgs län. Redan 2000-06-13 så skapades Wixner Entreprenad i Söderhamn AB och verksamheten är har F-skattsedel Wixner Entreprenad i Söderhamn AB har haft det sedan 2000-07-19.

Wixner Entreprenad i Söderhamn AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-07-19

556592-6663 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Söderhamn.

Just nu är Wixner Entreprenad i Söderhamn AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Wixner Entreprenad i Söderhamn AB så går det att nå dem via telefon på 0270-428942 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Wixner Entreprenad i Söderhamn AB är Wixner, Claes Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Wixner, Berit Marianne Elisabet som är född 1937 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .