Ina Frakt AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderhamn och Ina Frakt AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ina Frakt AB är ett av dem. Statusen för Ina Frakt AB är att Bolaget är aktivt.

Ina Frakt AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-02-24. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ina Frakt AB ska trivas.

Ina Frakt AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-27. I Söderhamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fjärrtransporter av styckegods och partigods samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ina Frakt AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-27.

Idag är Ina Frakt AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Ina Frakt AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2398548.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ina Frakt AB är Bertilsson, Per Ronny som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Bertilsson, Anna Karin som är född 1974 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Ina Frakt AB har 556586-3080 som sitt organisationsnummer.