Långbo Datanät AB

Gävleborgs län

Information

Långbo Datanät AB är ett av många bolag som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Långbo Datanät AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Långbo Datanät AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-06-01.

Långbo Datanät AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2000-03-10. Men sedan 2000-06-01 så har Långbo Datanät AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Långbo 525, 823 92, Holmsveden. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Långbo Datanät AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0270-421234.

Söderhamn arbetar för att bolag som Långbo Datanät AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Långbo Datanät AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva installation och konsultation av datanät, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Långbo Datanät AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Långbo Datanät AB och det är följande personer, Englin, Sven Bo som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson Englin, Rut Christina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Nilsson, Inger Agneta som är född 1960 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Långbo Datanät AB är 556584-8198.