Sundbo El AB

Gävleborgs län

Information

Sundbo El AB är en verksamhet som finns i Söderhamn. I Sundbo El AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Frunck, Per Wiking Magnus som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bengt Arne som är född 1960 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sundbo El AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sundbo El AB på telefon 070-3729945.

Bolaget skall bedriva elinstallationsverksamhet, uppfödning, avel samt tävlingsverksamhet med hästar, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sundbo El AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sundbo El AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Söderhamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sundbo El AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-02-02 och Sundbo El AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-02-02.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sundbo El AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sundbo El AB har 556583-5930 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.