Excal AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva konstruktion och utveckling av elektronikprodukter avsedde främst för telekommunikation, försäljning, tillverkning samt provning och kallibrering av mätinstrument främst avsedde för elektronikprodukter inom telekommunikation, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Excal AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Söderhamn så är Excal AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Söderhamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Söderhamn och i Gävleborgs län. Redan 1999-12-02 så skapades Excal AB och verksamheten är har F-skattsedel Excal AB har haft det sedan 2000-02-29.

Excal AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-02-29

556580-3714 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Söderhamn.

Just nu är Excal AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Excal AB så går det att nå dem via telefon på 0270-288760 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Sverin, Karl Conny Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Excal AB är Persson, Pär-Ola Mikael som är född 1965 och har titeln VD, Persson, Pär-Ola Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sverin, Karl Conny som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ryan Michael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ström, Karl Erik som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundqvist, Bo Ivan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamotÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .