John Ekdahls Kläder i Söderhamn AB

Gävleborgs län

Information

556564-6618 är organisationsnummer för verksamheten John Ekdahls Kläder i Söderhamn AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som John Ekdahls Kläder i Söderhamn AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som John Ekdahls Kläder i Söderhamn AB finns i.

John Ekdahls Kläder i Söderhamn AB har varit registrerat sedan 1998-12-28 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för John Ekdahls Kläder i Söderhamn AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

John Ekdahls Kläder i Söderhamn AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för John Ekdahls Kläder i Söderhamn AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Vill ni komma i kontakt med John Ekdahls Kläder i Söderhamn AB så kan ni göra det på telefon genom 0270-12912 eller genom brev på följande adress:
Köpmang. 19, 826 30, Söderhamn

Bolaget skall bedriva försäljning av konfektionsvaror ävensom därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med John Ekdahls Kläder i Söderhamn AB och det är Ekdahl, John Fredrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Spång, Bernt Erik som är född 1968 och har titeln Suppleant, Sandin, Kerstin Birgitta som är född 1943 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,