Cykelkällan i Söderhamn AB

Gävleborgs län

Information

Cykelkällan i Söderhamn AB är en verksamhet som finns i Söderhamn. I Cykelkällan i Söderhamn AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Ulf Göran som är född 1968 och har titeln VD, Svensson, Ulf Göran som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Anett Helen som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Hans Göran Eldert som är född 1940 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Cykelkällan i Söderhamn AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Cykelkällan i Söderhamn AB på telefon 0270-428265.

Bolaget skall bedriva försäljning och service av cyklar och motorfordon samt elinstallationsverksamhet, äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Cykelkällan i Söderhamn AB av bolagstypen Aktiebolag.

Cykelkällan i Söderhamn AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Söderhamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Cykelkällan i Söderhamn AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-04-10 och Cykelkällan i Söderhamn AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Cykelkällan i Söderhamn AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Cykelkällan i Söderhamn AB har 556562-3286 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.