Östanbo Städ AB

Gävleborgs län

Information

556557-2335 är organisationsnummer för verksamheten Östanbo Städ AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Östanbo Städ AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som Östanbo Städ AB finns i.

Östanbo Städ AB har varit registrerat sedan 1998-08-05 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Östanbo Städ AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Östanbo Städ AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Östanbo Städ AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Östanbo Städ AB så kan ni göra det på telefon genom 0270-60307 eller genom brev på följande adress:
Myrv. 2, 820 22, Sandarne

Bolaget skall bedriva lokalvård, äga och förvalta fast och lös egendom och värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Östanbo Städ AB och det är Gündogdu, Kaija Helena som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Heidi Helena som är född 1986 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,