Flygstaden AB

Gävleborgs län

Information

Flygstaden AB är ett av många företag som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Flygstaden AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Flygstaden AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Flygstaden AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1998-01-09. Men sedan 1998-01-01 så har Flygstaden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Flygstaden Byggnad 16, 826 70, Söderhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Flygstaden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0270-73830.

Söderhamn arbetar för att företag som Flygstaden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Flygstaden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget ska äga och förvalta kommersiella fastigheter samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Flygstaden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bengtsson, Jenny Annika Katarina -Bengtsson, Per Johan -Ekelund, Ingrid Kerstin Elisabet -Wådell, Sven Tor Jonas -Wådell, Tor.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Flygstaden AB och det är följande personer, Bengtsson, Per Johan som är född 1966 och har titeln VD, Bengtsson, Per Johan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Wådell, Tor som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekelund, Ingrid Kerstin Elisabet som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Tjernström, Eva Marianne som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Wådell, Sven Tor Jonas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot.Bengtsson, Jenny Annika Katarina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Olsson, Olof Lennart som är född 1946 och har titeln Suppleant, Eklund, Roland Einar som är född 1945 och har titeln Revisor.Eklund & Gustafsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Flygstaden AB är 556551-4667.