OrSamBay AB

Gävleborgs län

Information

OrSamBay AB är ett bolag som finns i Söderhamn. I OrSamBay AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Sven Jonas Samuel som är född 1965 och har titeln VD, Andersson, Sven Jonas Samuel som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Siv Majvor Margareta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Nilsson, Mats Robert som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med OrSamBay AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå OrSamBay AB på telefon 0270-287750.

Bolaget skall bedriva entreprenadarbeten med mark- och energianläggningar, import och handel med maskiner och utrustning inom främst konsumentledet avseende energisektorn och dagligvaruhandeln, viss tävlingsverksamhet inom bilmotorsport och därmed förenlig verksamhet.

Idag är OrSamBay AB av bolagstypen Aktiebolag.

OrSamBay AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Söderhamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

OrSamBay AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och OrSamBay AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för OrSamBay AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

OrSamBay AB har 556550-2662 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.