Söderalatvätten Ivan Boberg & Co AB

Gävleborgs län

Information

Söderalatvätten Ivan Boberg & Co AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Söderalatvätten Ivan Boberg & Co AB finns. I Söderhamn så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Söderalatvätten Ivan Boberg & Co AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Söderalatvätten Ivan Boberg & Co AB har haft sedan 1998-01-01. Söderalatvätten Ivan Boberg & Co AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Söderalatvätten Ivan Boberg & Co AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sockenv. 15, 826 61, Söderala men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0270-287214.

Söderhamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Söderalatvätten Ivan Boberg & Co AB Privat, ej börsnoterat.

Söderalatvätten Ivan Boberg & Co AB har idag 556549-5271 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Söderalatvätten Ivan Boberg & Co AB

Bolaget skall bedriva tvätteri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Söderalatvätten Ivan Boberg & Co AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Boberg, Bernt Ivan som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Sonevik, Pernilla som är född 1966 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Johan som är född 1975 och har titeln Revisor, Forsberg, Eva Annika som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .