OLAM AB

Gävleborgs län

Information

OLAM AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där OLAM AB finns. I Söderhamn så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. OLAM AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket OLAM AB har haft sedan 1997-01-01. OLAM AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till OLAM AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Åsg. 7, 826 31, Söderhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0270-19383.

Söderhamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är OLAM AB Privat, ej börsnoterat.

OLAM AB har idag 556547-7311 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för OLAM AB

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter, byggverksamhet, byggnadskonsultation samt därmed förenlig verksamhet, samt äga och förvalta aktier.

I OLAM AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mårtensson, Ola Lennart som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Asplund, Ulla Margareta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .