Avalon Product Development Norr AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderhamn och Avalon Product Development Norr AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Avalon Product Development Norr AB är ett av dem. Statusen för Avalon Product Development Norr AB är att Bolaget är aktivt.

Avalon Product Development Norr AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-09-16. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där företaget finns i jobbar för att företag som Avalon Product Development Norr AB ska trivas.

Avalon Product Development Norr AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Söderhamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva teknisk konstruktionsarbete, framtagning av prototyper, utbildning i tekniska ämnen jämte andra därmed förenliga verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Avalon Product Development Norr AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Avalon Product Development Norr AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Avalon Product Development Norr AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0270-429900.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Avalon Product Development Norr AB är Mattisson, Peter Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnesson, Kerstin Yvonne som är född 1963 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Åkesson, Carina Mari som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Avalon Product Development Norr AB har 556546-3006 som sitt organisationsnummer.