R&C Hyresfastigheter i Söderhamn AB

Gävleborgs län

Information

R&C Hyresfastigheter i Söderhamn AB är ett bolag som finns i Söderhamn. I R&C Hyresfastigheter i Söderhamn AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Högberg, Bo Roger som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Högberg, Gudrun Marina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med R&C Hyresfastigheter i Söderhamn AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå R&C Hyresfastigheter i Söderhamn AB på telefon 0270-15133.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är R&C Hyresfastigheter i Söderhamn AB av bolagstypen Aktiebolag.

R&C Hyresfastigheter i Söderhamn AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Söderhamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

R&C Hyresfastigheter i Söderhamn AB innehar ej F-skattsedel och R&C Hyresfastigheter i Söderhamn AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för R&C Hyresfastigheter i Söderhamn AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

R&C Hyresfastigheter i Söderhamn AB har 556544-7959 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.