IR Konsult Ivar Renngård AB

Gävleborgs län

Information

IR Konsult Ivar Renngård AB är ett företag som finns i Söderhamn. I IR Konsult Ivar Renngård AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Renngård, Ivar Georg som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Maria Kristina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med IR Konsult Ivar Renngård AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå IR Konsult Ivar Renngård AB på telefon 070-5518290.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom IT-området såsom projektledning inom datakommunikation, internet- och intranät- lösningar samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är IR Konsult Ivar Renngård AB av bolagstypen Aktiebolag.

IR Konsult Ivar Renngård AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Söderhamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

IR Konsult Ivar Renngård AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och IR Konsult Ivar Renngård AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-06-12.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för IR Konsult Ivar Renngård AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

IR Konsult Ivar Renngård AB har 556541-2128 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.