N.A. Stefansson Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderhamn och N.A. Stefansson Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och N.A. Stefansson Aktiebolag är ett av dem. Statusen för N.A. Stefansson Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

N.A. Stefansson Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1997-03-03. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som N.A. Stefansson Aktiebolag ska trivas.

N.A. Stefansson Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Söderhamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel, ekonomiska konsultationer, förvaltning och tjänster rörande fastigheter, utbildning, förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att N.A. Stefansson Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är N.A. Stefansson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med N.A. Stefansson Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0270-286592.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med N.A. Stefansson Aktiebolag är Stefansson, Nils Axel som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Nauwerck Stefansson, Gunilla som är född 1962 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

N.A. Stefansson Aktiebolag har 556539-6669 som sitt organisationsnummer.