Hårcenter i Söderhamn AB

Gävleborgs län

Information

556538-3675 är organisationsnummer för bolaget Hårcenter i Söderhamn AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hårcenter i Söderhamn AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som Hårcenter i Söderhamn AB finns i.

Hårcenter i Söderhamn AB har varit registrerat sedan 1997-01-15 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hårcenter i Söderhamn AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Hårcenter i Söderhamn AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hårcenter i Söderhamn AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Hårcenter i Söderhamn AB så kan ni göra det på telefon genom 0270-41377 eller genom brev på följande adress:
Köpmang. 4, 826 30, Söderhamn

Bolaget ska bedriva dam- och herrfrisering, försäljning av hårvårdsprodukter, äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hårcenter i Söderhamn AB och det är Zetterman, Bo Evert som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Edholm, Mats Ove Ingemar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Anna-Maria Viktoria som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor,