L.G. Lindberg Byggcenter AB

Gävleborgs län

Information

556532-0198 är organisationsnummer för företaget L.G. Lindberg Byggcenter AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som L.G. Lindberg Byggcenter AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderhamn som är den kommunen som L.G. Lindberg Byggcenter AB finns i.

L.G. Lindberg Byggcenter AB har varit registrerat sedan 1996-06-10 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för L.G. Lindberg Byggcenter AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

L.G. Lindberg Byggcenter AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Söderhamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för L.G. Lindberg Byggcenter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med L.G. Lindberg Byggcenter AB så kan ni göra det på telefon genom 0270-288083 eller genom brev på följande adress:
Ina 220, 826 91, Söderhamn

Bolaget skall bedriva försäljning, konsultationer och uthyrning av byggmaterial och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med L.G. Lindberg Byggcenter AB och det är Lindberg, Lars Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Barbro Viola som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,