Your Voice Network AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Your Voice Network AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Söderhamn här finns det många olika Aktiebolag. Your Voice Network AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Söderhamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Your Voice Network AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556530-1156.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-5801828 alternativt besöka eller skicka post till Your Voice Network AB på följande adress Sjötullg. 72, 826 50, Söderhamn.

Your Voice Network AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-11-11.

I Your Voice Network AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Karlsson, Mats Roger som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Karlsson, Karin Helena som är född 1974 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva produktion, konsultation och utveckling av internet, intranät, dataprogram och informationsstrategier inom den informationsteknologiska branschen. I verksamheten ingår även produktion av musik, tal och ljudeffekter samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.