Kenworld Computer AB

Gävleborgs län

Information

I Söderhamn finns det ett Aktiebolag som heter Kenworld Computer AB. Det finns flera verksamheter som liknar Kenworld Computer AB i Gävleborgs län. Söderhamn är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Kenworld Computer AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1995-07-21 så har Kenworld Computer AB varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Kenworld Computer AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Kenworld Computer AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Styrmansg. 4, 826 37, Söderhamn. Vi ni istället prata med Kenworld Computer AB så kan ni göra det på 0270-70067.

Bolaget skall bedriva försäljning av datorer, programvaror och tjänster inom IT sektorn samt inom bygg o anläggning, förädling och försäljning av trävaror, äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Larsson, Kent Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Claes Robert som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Hans Daniel som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensk, Jan Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, Flinck, Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. .

Kenworld Computer AB har 556522-3368 som sitt organisationsnummer.