Dry-Wood Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Dry-Wood Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Dry-Wood Aktiebolag finns. I Söderhamn så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Dry-Wood Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Dry-Wood Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Dry-Wood Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Västra v. 3, 826 62, Norrala men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Söderhamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Dry-Wood Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Dry-Wood Aktiebolag har idag 556505-7337 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Dry-Wood Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, fastighetsförvaltning, tillverkning och försäljning av skogsprodukter såsom timmer och sågat virke, tillverkning och försäljning av maskinell utrustning för träbearbetning, ävensom utveckla och kommersiellt marknadsföra nya tekniker och uppfinningar i anslutning därtill.

I Dry-Wood Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Baglien, Majvor Sylvia som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Anna Karin C B som är född 1973 och har titeln Suppleant, Torstensson, Ulf Georg som är född 1941 och har titeln Revisor, Kilafors Revision KRAB som är född och har titeln Revisor, .