Johnsons Buss i Bergvik Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Johnsons Buss i Bergvik Aktiebolag är ett av många företag som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Johnsons Buss i Bergvik Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Johnsons Buss i Bergvik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Johnsons Buss i Bergvik Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1995-01-02. Men sedan 1995-01-01 så har Johnsons Buss i Bergvik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hagstigen 74, 820 23, Bergvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Johnsons Buss i Bergvik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0270-424194.

Söderhamn arbetar för att företag som Johnsons Buss i Bergvik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Johnsons Buss i Bergvik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva yrkesmässig personbefordran samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta värdepapper.

Firmatecknare för Johnsons Buss i Bergvik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Jonsson, Eva Christina.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Johnsons Buss i Bergvik Aktiebolag och det är följande personer, Jonsson, Eva Christina som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lönn, Hans-Olof som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvelin, Björn Anders som är född 1976 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Johnsons Buss i Bergvik Aktiebolag är 556503-3957.