Rimaster Electronics AB

Gävleborgs län

Information

Rimaster Electronics AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Rimaster Electronics AB finns. I Söderhamn så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rimaster Electronics AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Rimaster Electronics AB har haft sedan 2004-05-06. Rimaster Electronics AB har funnits sedan och 2004-05-06 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Rimaster Electronics AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Granv. 1, 826 35, Söderhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0270-76900.

Söderhamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Rimaster Electronics AB Privat, ej börsnoterat.

Rimaster Electronics AB har idag 556503-2603 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Jan-Olof Krister -Karlsson, Per Örjan Mauritz Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Rimaster Electronics AB

Bolaget ska inom el- och elektronikområdet såsom kretskort tillverka och bedriva eftermarknadsarbete i form av reparation, uppgradering och support. Äga och förvalta fast och lös egendom samt äga och förvalta aktier och därmed förenlig verksamhet.

I Rimaster Electronics AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Lars Peter som är född 1964 och har titeln VD, Nilsson, Lars Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jan-Olof Krister som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Per Örjan Mauritz som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman, Monica Pernilla som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Braaf, Sven Olof som är född 1957 och har titeln RevisorBellinger, Kajsa Charlotta som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, .