Olof Norlin AB

Gävleborgs län

Information

Olof Norlin AB är ett av många bolag som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Olof Norlin AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Olof Norlin AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Olof Norlin AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1994-12-21. Men sedan 1995-01-01 så har Olof Norlin AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Olof Norlin AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0270-70210.

Söderhamn arbetar för att bolag som Olof Norlin AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Olof Norlin AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggnadsbranschen, äga och förvalta lös och fast egendom, värdepapper, avels- och tävlingsverksamhet inom hästsporten, elkonsultverksamhet, byggnadsverksamhet, handel med jord- och skogsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Olof Norlin AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Olof Norlin AB och det är följande personer, Norlin, Lars Olof som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Engstrand, Lars som är född 1947 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Olof Norlin AB är 556503-1290.